Home

Fabrikanten

Best verkochte producten

Tags

BMW / MINI Navigatie Update Premium 2018-1 Oost en West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

Nieuw

BMW Navigatie Update Premium 2018-1 Oost / West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

Meer details

fast-download
snelle-levering1
tevredenheids_garantie_2

€ 40.00

 • Zelf Downloaden
 • Geleverd op plug & play USB
 • DVD set
 • West Europa
 • Oost Europa

Meer informatie

Voor BMW's met Navigatie CIC Professional Premium (2008-2012)

Deze kaarten zijn voor de navigatie met het brede scherm (8.8 inch) of 10.25 inch

De vrijschakelcode ook wel FSC genoemd wordt op het chassisnummer en op jaartal kaart besteld bij BMW, de code zit bij de prijs inbegrepen.

Als u kiest om de kaarten zelf te downloaden dan krijgt u na uw bestelling van ons een login waar u in een beveiligd gedeelte de kaarten kunt downloaden, u dient zelf te beschikken over een USB 2.0 stick (USB 3.0 werkt niet) met een opslagcapaciteit van minimaal 32 GB, hoe u de kaarten op de USB stick moet laden kunt u zien in de handleiding die u ontvangt na het plaatsen van uw bestelling.

Deze set is ook te bestellen als een 3 Dvd's set, de auto's uit 2008 met de eerste firmware kunnen enkel met dvd worden ge-update, of de wagen moet eerst worden voorzien van de latere firmware.

Houd er rekening mee dat met de dvd's het updaten 180 minuten in beslag neemt en met USB slechts 60 minuten.

Uiteraard krijgt u ook een stap voor stap handleiding bij uw bestelling.

BMW Road Map Europa Premium 2018-1 West en Oost:

Europe West:

Volledige Dekking:
Andorra, Belgium, Denmark, Germany, Finland, France, Greece, Gibraltar, Great Britain, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Austria, Poland, Portugal, San Marino, Slovak Republic, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Czech Republic, Hungary and Vatican city.

Hoofdwegen:
Albania, Belarus, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Estonia, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Montenegro, Romania, Russia, Serbia, Turkey and Ukraine.

Europe Oost:

Volledige Dekking:
Belgium, Bulgaria, Denmark, Germany, Estonia, Finland, Greece, Italy, Croatia, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Norway, Austria, Poland, San Marino, Slovak Republic, Slovenia, Sweden, Switzerland, Czech Republic, Hungary , Vatican city and Belarus.

Hoofdwegen:
Albania, Andorra, Bosnia and Herzegovina, France, Gibraltar, Great Britain, Ireland, Macedonia, Moldova, Monaco, Montenegro, Portugal and Spain.


Alle navigatie updates zijn 100% Origineel BMW.

Hoe kunt u zien welke versie u nodig heeft?

Druk op de NAV knop bij de controller, dan controller 1 of 2 keer naar recht, dan scrollt u helemaal naar onder en klikt dan op ‘’Versie Navigatiesysteem’’.

De vrijschakelcode ook wel FSC genoemd wordt op het chassisnummer en op jaartal kaart besteld bij BMW, de code is zowel geldig voor Oost Europa als West Europa, u kunt niet beide versies installeren, de meest gebruikte versie voor Nederlandse bestuurder is West.

Voer de laatste 7 tekens van uw chassisnummer in bij de bestelling, hierop zullen wij de code bij BMW moeten bestellen.

Let OP!!!! vul het chassisnummer van de auto enkel in als de navigatie fabrieks-af is

Als u uw navigatiesysteem naderhand heeft ingebouwd, of een retrofit heeft uitgevoerd, voer dan de laatste 7 van het chassis in van de auto waar de navigatie oorspronkelijk uitkwam in (Donor Vin).

Recensies

Kwaliteit 
10-02-2018
BMW / MINI Navigatie Update Premium 2018-1 Oost en West Europa (

Donderdag na 17:00 besteld en zaterdag in huis. De verpakking in bubbeltjes plastic envelope is niet afdoende. Bij ontvangst was het doosje waar zich de USB in bevindt kapot.
Installatie verliep zonder problemen mede dankzij de duidelijk bijgeleverd installatie handleiding. Ik zou elke BMW rijder aanraden bij BMW-navigatie-update.nl zijn kaart updates aan te schaffen.

  Kwaliteit 
  26-01-2018
  BMW Navi update West Europe Premium 2018-1

  Bestelling en levering gingen vlot. Ik heb enkel gekozen voor download versie. Conform de duidelijke instructies de software op een usb stick gezet en de update probleemloos uitgevoerd. Usb: Toshiba U202 32GB

   Kwaliteit 
   20-01-2018
   Eenvoudige update toch met USB 3.0

   Omdat ik geen USB 2.0 had liggen met 32 Gb heb ik mijn USB 3.0 Sandisk Cruzer geprobeerd. Dat werkte tadeloos. In ca 50 min stond alles in de auto en werkte prima.
   Alleen vraag ik mij af in hoeverre het kan dat komend vanaf de A1 uit de richting Deventer en verder naar de A50 ri Arnhem de nieuwe afslag nog niet in deze kaart staat. Die was ik meen in sept 2017 klaar.

    Kwaliteit 
    27-11-2017
    perfect update

    The download process and "burning" the iso file to a usb stick is simple and straightforward. I could flawlessly update the satnav of my E89 Z4. Very responsive service. Thanks.

     Kwaliteit 
     03-11-2017
     BMW Navigatie

     Mail gestuurd welke versie ik moest hebben, binnen 1 uur antwoord. Deze versie besteld en de volgende dag ontvangen. De update duurt inderdaad ca 45min en werkt perfect. Top service.

      Kwaliteit 
      27-10-2017
      Top Product!

      Heb de Navigatie besteld, met USB erbij!
      dag erna in huis, mijn navigatie was sinds 2012 niet meer ge-update waardoor ik dacht dat het wel even zou duren. De goede handleiding gaf 45 minuten aan, Maar om 18:00 de eerste usb erin gedaan en om 18:35 de laatste usb eruit gehaald! met als resultaat De nieuwe Kaart 2018!

      Kortom (top product)

       Kwaliteit 
       13-10-2017
       Super eenvoudig te realiseren

       De USB besteld ( makkelijker kan het niet) en daags erop binnen. Goede beschrijving incl voorbeelden erbij. Ik als vrouw zijnde vond het super simpel. Het duurde bij ons wel een uur of 2. Maar deze was dan ook sinds 2012 niet meer ge-update. Voor je navigatie up-date hoef je dus echt niet naar een dealer. Scheelt je een hoop geld.

        Kwaliteit 
        14-08-2017
        Zeer tevreden

        Zeer tevreden met de update. En goede service via email. Volgende update word weer via deze site.
        Weslie hopmans

         Kwaliteit 
         27-06-2017
         Top service!

         Helemaal overtuigd! Om 9u besteld, om 12u was de update al geinstalleerd in de auto! Goede documentatie ook. I'm impressed!

         • 0 van 1 personen vonden deze recensie bruikbaar.
         Kwaliteit 
         27-05-2017
         Perfecte Service

         Ik had de zelf downloaden versie besteld, de levering ging uiterst soepel en snel, al binnen 30 min na bestellen kon ik mijn nieuwe kaarten downloaden, duidelijke handleiding, na de kaarten op USB te hebben gezet snel naar de auto :) de USB in het handschoenenkastje gedaan en na 30 sec gaf mijn wagen aan dat er een nieuwere versie gevonden was, de bijgeleverde code ingevoerd en toen moest ik een 45 min wachten, heb voor de zekerheid de motor laten draaien om geen lege accu te krijgen, mijn volgende update ga ik heel zeker weer hier bestellen.
         Bedankt
         Jan Willem

         • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.
         Kwaliteit 
         17-04-2017
         BMW Navigatie

         Op 12 april mijn bestelling geplaatst en betaald voor mijn navigatie update. Op 12 april ontvangen. Top. Aangezien de installatie mij niet helemaal lukte een mailtje gestuurd om 21.45 uur. Beetje laat weliswaar maar om 23.00 uur kreeg ik al antwoord. Hierop direkt gereageerd waarna ik notabene kort voor middernacht alweer antwoord kreeg.
         Op Paaszondag een mailtje gestuurd met nog enkele vragen en aangegeven dat ik hoop na de Pasen antwoord te ontvangen. Op dit moment is het Paasmaandag in de middag en kan ik alleen maar zeggen dat met het antwoord van Paaszondag (!!!!!) mij alles duidelijk geworden is. Bij deze een Chapeau voor dit bedrijf. Helaas kan ik niet meer dan een 10 met een griffel geven voor de service.
         Met vriendelijke groet, Ron Silvertand, Landgraaf

         • 1 van 2 personen vonden deze recensie bruikbaar.

         Schrijf uw recensie

         BMW / MINI Navigatie Update Premium 2018-1 Oost en West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

         BMW / MINI Navigatie Update Premium 2018-1 Oost en West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

         BMW Navigatie Update Premium 2018-1 Oost / West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

         Schrijf uw recensie