• BMW Navigatie Update Premium 2018-1 Oos en West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

BMW / MINI Navigatie Update Premium 2018-2 Oost en West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

BMW Navigatie Update Premium 2018-2 Oost / West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

Uitvoering kaart:
Regio:
€ 40,00
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Voor BMW's met Navigatie CIC Professional Premium (2008-2012)

Deze kaarten zijn voor de navigatie met het brede scherm (8.8 inch) of 10.25 inch

De vrijschakelcode ook wel FSC genoemd wordt op het chassisnummer en op jaartal kaart besteld bij BMW, de code zit bij de prijs inbegrepen.

Als u kiest om de kaarten zelf te downloaden dan krijgt u na uw bestelling van ons een login waar u in een beveiligd gedeelte de kaarten kunt downloaden, u dient zelf te beschikken over een USB 2.0 stick (USB 3.0 werkt niet) met een opslagcapaciteit van minimaal 32 GB, hoe u de kaarten op de USB stick moet laden kunt u zien in de handleiding die u ontvangt na het plaatsen van uw bestelling.

Deze set is ook te bestellen als een 3 Dvd's set, de auto's uit 2008 met de eerste firmware kunnen enkel met dvd worden ge-update, of de wagen moet eerst worden voorzien van de latere firmware.

Houd er rekening mee dat met de dvd's het updaten 180 minuten in beslag neemt en met USB slechts 60 minuten.

Uiteraard krijgt u ook een stap voor stap handleiding bij uw bestelling.

BMW Road Map Europa Premium 2018-2 West en Oost:

Europe West:

Volledige Dekking:
Andorra, Belgium, Denmark, Germany, Finland, France, Greece, Gibraltar, Great Britain, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Austria, Poland, Portugal, San Marino, Slovak Republic, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Czech Republic, Hungary and Vatican city.

Hoofdwegen:
Albania, Belarus, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Estonia, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Montenegro, Romania, Russia, Serbia, Turkey and Ukraine.

Europe Oost:

Volledige Dekking:
Belgium, Bulgaria, Denmark, Germany, Estonia, Finland, Greece, Italy, Croatia, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Norway, Austria, Poland, San Marino, Slovak Republic, Slovenia, Sweden, Switzerland, Czech Republic, Hungary , Vatican city and Belarus.

Hoofdwegen:
Albania, Andorra, Bosnia and Herzegovina, France, Gibraltar, Great Britain, Ireland, Macedonia, Moldova, Monaco, Montenegro, Portugal and Spain.


Alle navigatie updates zijn 100% Origineel BMW.

Hoe kunt u zien welke versie u nodig heeft?

Druk op de NAV knop bij de controller, dan controller 1 of 2 keer naar recht, dan scrollt u helemaal naar onder en klikt dan op ‘’Versie Navigatiesysteem’’.

De vrijschakelcode ook wel FSC genoemd wordt op het chassisnummer en op jaartal kaart besteld bij BMW, de code is zowel geldig voor Oost Europa als West Europa, u kunt niet beide versies installeren, de meest gebruikte versie voor Nederlandse bestuurder is West.

Voer de laatste 7 tekens van uw chassisnummer in bij de bestelling, hierop zullen wij de code bij BMW moeten bestellen.

Let OP!!!! vul het chassisnummer van de auto enkel in als de navigatie fabrieks-af is

Als u uw navigatiesysteem naderhand heeft ingebouwd, of een retrofit heeft uitgevoerd, voer dan de laatste 7 van het chassis in van de auto waar de navigatie oorspronkelijk uitkwam in (Donor Vin).

Productdetails

Recensies

Kwaliteit 
Anthony M
10-02-2018

BMW / MINI Navigatie Update Premium 2018-1 Oost en West Europa (

Donderdag na 17:00 besteld en zaterdag in huis. De verpakking in bubbeltjes plastic envelope is niet afdoende. Bij ontvangst was het doosje waar zich de USB in bevindt kapot. <br /> Installatie verliep zonder problemen mede dankzij de duidelijk bijgeleverd installatie handleiding. Ik zou elke BMW rijder aanraden bij BMW-navigatie-update.nl zijn kaart updates aan te schaffen.<br />

Kwaliteit 
Y.l. F
26-01-2018

BMW Navi update West Europe Premium 2018-1

Bestelling en levering gingen vlot. Ik heb enkel gekozen voor download versie. Conform de duidelijke instructies de software op een usb stick gezet en de update probleemloos uitgevoerd. Usb: Toshiba U202 32GB

Kwaliteit 
Alex P
20-01-2018

Eenvoudige update toch met USB 3.0

Omdat ik geen USB 2.0 had liggen met 32 Gb heb ik mijn USB 3.0 Sandisk Cruzer geprobeerd. Dat werkte tadeloos. In ca 50 min stond alles in de auto en werkte prima.<br /> Alleen vraag ik mij af in hoeverre het kan dat komend vanaf de A1 uit de richting Deventer en verder naar de A50 ri Arnhem de nieuwe afslag nog niet in deze kaart staat. Die was ik meen in sept 2017 klaar.

Kwaliteit 
Philippe V
27-11-2017

perfect update

The download process and "burning" the iso file to a usb stick is simple and straightforward. I could flawlessly update the satnav of my E89 Z4. Very responsive service. Thanks.

Kwaliteit 
Joris O
03-11-2017

BMW Navigatie

Mail gestuurd welke versie ik moest hebben, binnen 1 uur antwoord. Deze versie besteld en de volgende dag ontvangen. De update duurt inderdaad ca 45min en werkt perfect. Top service.

Kwaliteit 
Teun H
27-10-2017

Top Product!

Heb de Navigatie besteld, met USB erbij! <br /> dag erna in huis, mijn navigatie was sinds 2012 niet meer ge-update waardoor ik dacht dat het wel even zou duren. De goede handleiding gaf 45 minuten aan, Maar om 18:00 de eerste usb erin gedaan en om 18:35 de laatste usb eruit gehaald! met als resultaat De nieuwe Kaart 2018! <br /> <br /> Kortom (top product)

Kwaliteit 
Anita v
13-10-2017

Super eenvoudig te realiseren

De USB besteld ( makkelijker kan het niet) en daags erop binnen. Goede beschrijving incl voorbeelden erbij. Ik als vrouw zijnde vond het super simpel. Het duurde bij ons wel een uur of 2. Maar deze was dan ook sinds 2012 niet meer ge-update. Voor je navigatie up-date hoef je dus echt niet naar een dealer. Scheelt je een hoop geld.

Kwaliteit 
Weslie H
14-08-2017

Zeer tevreden

Zeer tevreden met de update. En goede service via email. Volgende update word weer via deze site.<br /> Weslie hopmans

Kwaliteit 
Dirk M
27-06-2017

Top service!

Helemaal overtuigd! Om 9u besteld, om 12u was de update al geinstalleerd in de auto! Goede documentatie ook. I'm impressed!

Kwaliteit 
Jan Willem J
27-05-2017

Perfecte Service

Ik had de zelf downloaden versie besteld, de levering ging uiterst soepel en snel, al binnen 30 min na bestellen kon ik mijn nieuwe kaarten downloaden, duidelijke handleiding, na de kaarten op USB te hebben gezet snel naar de auto :) de USB in het handschoenenkastje gedaan en na 30 sec gaf mijn wagen aan dat er een nieuwere versie gevonden was, de bijgeleverde code ingevoerd en toen moest ik een 45 min wachten, heb voor de zekerheid de motor laten draaien om geen lege accu te krijgen, mijn volgende update ga ik heel zeker weer hier bestellen.<br /> Bedankt<br /> Jan Willem

Kwaliteit 
Ronald S
17-04-2017

BMW Navigatie

Op 12 april mijn bestelling geplaatst en betaald voor mijn navigatie update. Op 12 april ontvangen. Top. Aangezien de installatie mij niet helemaal lukte een mailtje gestuurd om 21.45 uur. Beetje laat weliswaar maar om 23.00 uur kreeg ik al antwoord. Hierop direkt gereageerd waarna ik notabene kort voor middernacht alweer antwoord kreeg.<br /> Op Paaszondag een mailtje gestuurd met nog enkele vragen en aangegeven dat ik hoop na de Pasen antwoord te ontvangen. Op dit moment is het Paasmaandag in de middag en kan ik alleen maar zeggen dat met het antwoord van Paaszondag (!!!!!) mij alles duidelijk geworden is. Bij deze een Chapeau voor dit bedrijf. Helaas kan ik niet meer dan een 10 met een griffel geven voor de service.<br /> Met vriendelijke groet, Ron Silvertand, Landgraaf

Schrijf uw recensie

BMW / MINI Navigatie Update Premium 2018-2 Oost en West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

BMW / MINI Navigatie Update Premium 2018-2 Oost en West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

BMW Navigatie Update Premium 2018-2 Oost / West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

Schrijf uw recensie