BMW Navigatie Update Motion 2018-1 Oost / West Europa (Incl vrijschakel FSC code)
  • BMW Navigatie Update Motion 2018-1 Oost / West Europa (Incl vrijschakel FSC code)
  • BMW Navigatie Update Motion 2018-1 Oost / West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

BMW Navigatie Update Motion 2018-1 Oost / West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

BMW Navigatie Update Motion 2018-1 Oost / West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

Uitvoering kaart:
Regio:
€ 40,00
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Voor BMW's met Navigatie Business Motion (2008-2013)

Deze kaarten zijn voor de navigatie met het smalle scherm (6.5 inch)

De vrijschakelcode ook wel FSC genoemd wordt op het chassisnummer en op jaartal kaart besteld bij BMW, de code zit bij de prijs inbegrepen.

Als u kiest om de kaarten zelf te downloaden dan krijgt u na uw bestelling van ons een login waar u in een beveiligd gedeelte de kaarten kunt downloaden, u dient zelf te beschikken over een USB 2.0 stick (USB 3.0 werkt niet) met een opslagcapaciteit van minimaal 8 GB, hoe u de kaarten op de USB stick moet laden kunt u zien in de handleiding die u ontvangt na het plaatsen van uw bestelling.

Uiteraard krijgt u ook een stap voor stap handleiding bij uw bestelling.

BMW Road Map Europa MOTION 2018-1 West :

Volledige Dekking:

Andorra, Belgium, Denmark, Germany, Finland, France, Greece, Gibraltar, United Kingdon, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Austria, Portugal, San Marino, Slovak Republic, Spain, Sweden, Switzerland, Czech Republic and Vatican City and the main road network of other Western European countries.

BMW Road Map Europa MOTION 2018-1 Oost :

Volledige Dekking:

Belgium, Bulgaria, Denmark, Germany, Romania, Estonia, Finland, Greece, Italy, Croatia, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Norway, Austria, Poland, San Marino, Slovak Republic, Slovenia, Sweden, Switzerland, Czech Republic, Hungary , Vatican city and Belarus.

Alle navigatie updates zijn 100% Origineel BMW.

Hoe kunt u zien welke versie u nodig heeft?

Druk op de NAV knop bij de controller, dan controller 1 of 2 keer naar recht, dan scrollt u helemaal naar onder en klikt dan op ‘’Versie Navigatiesysteem’’.

De vrijschakelcode ook wel FSC genoemd wordt op het chassisnummer en op jaartal kaart besteld bij BMW, de code is zowel geldig voor Oost Europa als West Europa, u kunt niet beide versies installeren, de meest gebruikte versie voor Nederlandse bestuurder is West.

Voer de laatste 7 tekens van uw chassisnummer in bij de bestelling, hierop zullen wij de code bij BMW moeten bestellen.

Let OP!!!! vul het chassisnummer van de auto enkel in als de navigatie fabrieks-af is

Als u uw navigatiesysteem naderhand heeft ingebouwd, of een retrofit heeft uitgevoerd, voer dan de laatste 7 van het chassis in van de auto waar de navigatie oorspronkelijk uitkwam in (Donor Vin).

Productdetails

Recensies

Kwaliteit 
Matthijs v
09-02-2018

prima service en goed product

Prima service en goed product. Snelle complete levering met handleiding. Voor de Apple een speciaal tool meegeleverd om de download software op de usb stick te zetten. Probleemloos in de auto geladen en werkt perfect. Zeer goede prijs / productverhouding. Aanrader voor alle BMW fans.<br /> Dank …..

Kwaliteit 
Rudolf M
22-01-2018

Wederom perfect

Na de vorige keer op USB besteld te hebben, deze keer gekozen voor zelf downloaden. Dit ging erg eenvoudig, mede door de zeer uitgebreide handleiding. De rest was kinderspel.

Kwaliteit 
Walter O
13-01-2018

update motion 2018-1

Gekozen voor zelf downloaden, met enige kennis van pc's is dit goed te doen (Mac in mijn geval). Update in de auto gestoken, al rijdend was hij aan het updaten, na een half uur was het klaar. Toch een beetje spannend zoiets, maar de hele procedure ging probleemloos. Wel een minpunt voor BMW; ze zijn niet zo actueel; een weg hier vlakbij is ruim 1 jaar geleden aangelegd en staat niet in de update, terwijl TomTom deze 8 maanden geleden al had meegenomen in de update.

Kwaliteit 
Rudolf M
03-10-2017

Prima en snelle service

Ze hadden de 2017-2 nog eerder beschikbaar dan de dealer en tegen een veel voordeligere prijs. Vrijdags bestel en zaterdags keurig de usb stick met de update in huis. <br /> <br /> Vervolgens de usb stick in de auto en na een uur stond de nieuwste versie op de harddisk. Top!

Kwaliteit 
Dirk k
19-09-2017

Super service

Na het bestellen van de update voor een navi Motionheb ik per abuis een update gekregen voor de Move.<br /> Op zaterdagavondalvast een mailtje gemaakt en deze fout gemeld. Tot mijn verbazing direct antwoord gekregen en de toezegging dat de goeie USB stick zou worden opgestuurd.<br /> Maandag de melding dat de correcte versie op de post was gedaan en deze dinsdag ontvangen.<br /> Installatie duurde ong 1 uur maar verliep zonder problemen.<br /> Ik waardeer echt de snelheid van reageren, het oplossen van het probleem en de totale correctheid van deze firma.<br /> Tot volgende update en succes,<br /> Dirk Kuiper<br /> Den Haag<br />

Kwaliteit 
Jannes S
04-06-2017

Snelle levering en goede instructies

De update had ik donderdagavond besteld en zaterdag in de brievenbus. Achteraf had ik ook de download versie kunnen kopen. Nu was ik in ieder geval zeker dat ik installatie naar USB goed was gegaan. Instructies precies gevolgd en binnen een uur had ik de volledige versie geïnstalleerd en werkend. Jammer dat er geen Europa in zijn geheel bestaat en er gekozen moet worden tussen west en oost. Pas wel op dat je de juiste versie koopt! Dus welke versie je auto heeft: MOVE/NEXT/MOTION/PREMIUM. Ik vond dat niet heel duidelijk op de website vermeld staan.

Schrijf uw recensie

BMW Navigatie Update Motion 2018-1 Oost / West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

BMW Navigatie Update Motion 2018-1 Oost / West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

BMW Navigatie Update Motion 2018-1 Oost / West Europa (Incl vrijschakel FSC code)

Schrijf uw recensie